Etapa a oaspetilor in DNS,Tomitanii au obtinut prima victorie in competitie

Trei victorii au obtinut oaspetii in etapa a IV-a din cadrul Diviziei Nationale de Seniori, derybul dintre CS Navodari si Gloria Buzau revenind trupei antrenate de Costica Mersoiu, in timp ce singurul succes al gazdelor a fost trecut in dreptul celor de la CS Tomitanii care s-au ales si cu bonusul ofensiv in partida cu RCM Galati.

Liderul clasamentului,inaintea acestei etape, CS Navodari a primit vizita celor de la Gloria Buzau iar oaspetii, dupa un start de partida foarte bun in care s-au desprins la 20-0, s-au impus cu rezultatul de 26-22. Raportul eseurilor a fost egal, 3-3, un eseu de penalizare, Onal Agiacai si Sebastian Agapie respectiv Laurentiu Cocirla, Madalin Baraulea si George Moise fiind autorii acestora. Astfel, CS Navodari a obtinut doar bonusul defensiv in timp ce Gloria Buzau a trecut in fruntea clasamentului.

CS Tomitanii au reusit sa-si treaca in cont prima victorie de la promovarea in Divizia Nationala de Seniori, 32-15 in fata celor de la RCM Galati. Stefan Stefaroi, Johnny Sola, Cristi Boboc si Marian Don Jean au batut cate o data defensiva vizitatorilor si astfel, trupa lui Cristi Cojocaru si-a trecut in cont si punctul bonus ofensiv, singurul din aceasta etapa.

Dupa o partida cu un final dramatic Stiinta Petrosani a castigat in deplasare pe terenul Bucovinei Suceava, rezultat 17-15. Un eseu de penalizare, respectiv reusita lui Catalin Tolos au fost trecute in dreptul sucevenilor, tot doua incercari reusind si studentii prin Adrian Mihalachi si Andrei Barbu, diferenta fiind facuta de tentativele de tinta concretizate de Florin Tandea.

Desi a marcat patru eseuri prin Daniel Stoica, Cornel Farcas, Alexandru Puscasu si Laurentiu Rosian, CSU AV Arad a cedat pe propriul teren in fata echipei RC Barlad cu rezultatul de 24-27. Barladenii au batut doar de trei ori apararea gazdelor, incercari marcate de Alexandru Craciun, Vlad Leica si Laurentiu Andrei dar din fata butului Danut Botezatu a decis numele invingatoarei.

Partide extrem de interesante se anunta in etapa a V-a care va avea loc pe 28 octombrie, dupa urmatorul program:
Gloria Buzau-CS Tomitanii
Stiinta Petrosani-CS Navodari
RCM Galati-CSU AV Arad
RC Barlad-CSM Bucovina Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *