U Cluj intalneste pe Stiinta Baia Mare in prima etapa a returului SuperLigii CEC Bank

Etapa a VIII-a din SuperLiga CEC Bank, prima a returului sezonului regulat, programeaza pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu partida dintre Universitatea Cluj si Stiinta Baia Mare, ocupantele pozitiilor sase, respectiv doi in clasamentul la zi.

Cum Universitatea Cluj a stat in ultima etapa a turului sezonului regulat, din cauza numarului impar de participante in primul esalon valoric, pentru studentii ardeleni aceasta partida cu Stiinta Baia Mare vine practic dupa ce tot pe teren propriu acestia au intalnit un alt adversar redutabil, campionii en-titre, Timisoara Saracens.

Atunci elevii lui Horea Himpea au lasat o impresie placuta mai ales ca inainte de finalul jocului cu trei minute, banatenii aveau un avantaj de numai sase puncte si astfel alb-negrii au irosit o oportunitate extrem de buna de a obtine punctul bonus defensiv alaturi de cele patru puncte acumulate in clasament prin singura victorie, impotriva Universitatii Cluj.

Cu doua victorii consecutive, ambele pe teren propriu, Stiinta Baia Mare se afla pe pozitia secunda in clasament, iar pentru zimbrii maramureseni in aceasta partida nu pot avea alt obiectiv decat obtinerea tuturor punctelor puse in joc mai ales ca lupta intre primele patru echipe din ierarhia primului esalon valoric este foarte stransa.

In istoria intalnirilor directe din SuperLiga CEC Bank, Stiinta Baia Mare s-a impus de fiecare data, in turul sezonului regulat al acestei editii maramuresenii castigand cu rezultatul de 59-5 atunci cand au marcat noua eseuri in timp ce studentii ardeleni au izbutit incercarea de onoare prin Georgel Catuna.

Partida Universitatea Cluj-Stiinta Baia Mare se va disputa sambata, 28 octombrie 2017, cu incepere de la ora 13:00 pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu.

Statistica celor doua echipe in editia 2017-2018 a SuperLigii CEC Bank:
Universitatea Cluj
Loc 6-4p
Eseuri marcate:9 (5 cu aportul inaintarii, 4 cu al liniilor dinapoi)
Eseuri primite: 34
Cel mai eficient marcator de eseuri: Claudiu Curca-2 reusite
Cel mai eficient marcator de puncte: Ionut Mazare-28(2tr,7lp,1dg)
A primit titlul de “Jucatorul meciului”: –
A primit titlul de “Jucatorul etapei”: –
Cartonase galbene: 3
Cartonase rosii: –

Stiinta Baia Mare
Loc  2-19p
Eseuri marcate: 29 (15 cu aportul inaintarii, 14 cu al liniilor dinapoi)
Eseuri primite: 10
Cel mai eficient marcator de eseuri: Razvan Ailenei-5 reusite
Cel mai eficient marcator de puncte: Taniela Maravunawasawasa-51p(12tr,8lp,1dg)
A primit titlul de “Jucatorul meciului”: Taniela Maravunawasawasa-de 2 ori, Alexandru Bucur si Razvan Ailenei
Cartonase galbene: 5
Cartonase rosii: –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *