Stiinta Baia Mare a realizat scorul etapei in partida de pe terenul Universitatii Cluj

Universitatea Cluj si Stiinta Baia Mare s-au intalnit pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu in cadrul etapei a VIII-a, prima a returului sezonului regulat, din SuperLiga CEC Bank, o partida in care zimbrii s-au impus cu rezultatul de 69-12 obtinand astfel si punctul bonus ofensiv.

Scorul a fost deschis de maramureseni in minutul 5 cand Cristi Chirica a culcat balonul in terenul de tinta al gazdelor pentru ca apoi pana in minutul 10 sa se consemneze alte doua incercari avandu-i ca autori pe Razvan Ailenei si Sione Fakaosilea, toate cele trei eseuri fiind transformate de Taniela Maravunawasawasa.

Razvan Ailenei s-a aflat din nou la finalizare in minutul 24 cand baimarenii aveau deja asigurat punctul bonus ofensiv, pana la pauza ecartul marindu-se prin incercarile jucatorilor Sione Fakaosilea si din nou, Razvan Ailenei, autor al unui hat-trick in mai putin de o repriza.

Partea secunda s-a reluat de la scorul de 40-0 in favoarea Stiintei Baia Mare, jocul pastrandu-si aspectul cu alte trei eseuri, autori Sean Morrell dubla si Alexandru Bucur,  pentru ca prima reusita a Universitatii Cluj sa se consemneze in minutul 57 cand Leimoni Moala a batut defensiva oaspetilor.

Constantin Pristavita a vazut cartonasul galben apoi si studentii ardeleni au marcat o noua incercare prin acelasi Leimoni Moala pentru ca finalul sa apartina trupei antrenate de George Sava cu eseurile semnate de Jone Nasalo  si Sean Morrell, acesta din urma realizand hat-trick-ul.

Stiinta Baia Mare incheie acest an pe pozitia secunda in clasament la cinci puncte distanta de liderul Steaua Bucuresti in timp ce Universitatea Cluj ramane pe pozitia a sase cu doar patru puncte acumulate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *