Cupa Romaniei la Rugby 7 feminin are loc duminica la Stadionul Arcul de Triumf

Campionatul National de Rugby 7 feminin, senioare respectiv junioare, a luat sfarsit, insa pentru senioare mai urmeaza o provocare, Cupa Romaniei, trofeu pe care si-l vor disputa duminica in gazduirea terenului sintetic din cadrul Stadionului National Arcul de Triumf.

In urma disputarii partidelor din cadrul Campionatului National cununa cu lauri a revenit echipei CS Politehnica Iasi urmata de CS Agronomia si CSU Cluj, acum insa toate echipele vor porni de la zero, iar cele trei partide, sistem turneu, dintre participante vor decide noua castigatoare a Cupei Romaniei, ceea ce anunta dispute extrem de interesante.

CS Politehnica Iasi a dominat editiile 2013, 2014 si 2015 cand a reusit sa se impuna de trei ori consecutiv, de doua ori in lupta directa cu CS Agronomia iar in 2014 prin succesul in fata fetelor de la CSU Cluj. Anul trecut, CS Agronomia a intrerupt suprematia iesencelor , acestea din motive administrative aflandu-se in imposbilitatea de a-si apara trofeul , bucurestencele trecand de studendele din Ardeal.

Sezonul trecut a reprezentat un succes total al echipei CS Agronomia Bucuresti care a castigat atat titlul de campioana, cat si Cupa Romaniei, acum insa CS Politehnica Iasi a revenit, iar daca CSU Cluj nu a avut forta de a se implica in duelul pentru prima pozitie cu siguranta de aceasta data isi va juca sansele cu ardoare.

Partidele din cadrul Cupei Romaniei la Rugby 7 feminin vor avea loc duminica, 5 noiembrie 2017, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului National Arcul de Triumf cu incepere de la ora 10:00.

Partidele care au decis castigatoarea in ultimii ani au fost:
2013-CS Politehnica Iasi-CS Agronomia Bucuresti 17-12
2014-CS Politehnica Iasi-CSU Cluj 31-10
2015-CS Politehnica Iasi-CS Agronomia Bucuresti 26-0
2016-CS Agronomia Bucuresti-CSU Cluj 29-12

FOTO: Dragos Pascaneanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *