CS Agronomia Bucuresti a castigat Cupa Romaniei la Rugby 7 feminin

 Cele trei echipe de senioare, CS Agronomia Bucuresti, CS Politehnica Iasi si CSU Cluj s-au intalnit, in sistem turneu, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului National Arcul de Triumf, in cadrul Cupei Romaniei la Rugby 7 feminin editia 2017, trofeul fiind castigat de CS Agronomia Bucuresti.

Prima partida a fost cea dintre Politehnica Iasi si CSU Cluj, campioanele en-titre, fetele antrenate de Nicolae Tarcan impunandu-se cu rezultatul de 48-0. Clujencele au rezistat  in debutul jocului, dar o incursiune a Mariei Atomi a deschis drumul catre alte eseuri avandu-le ca autoare pe Ana Maria Sandu, Alina Dinita, Maryna Borodin dubla, Loredana Juncanariu dubla si Olga Surkova.

In al doilea joc fata in fata s-au aflat CS Agronomia Bucuresti si CSU Cluj. In prima repriza o dubla a Oxanei Bunici completata de reusitele Emiliei Vizitiu si Cristinei Popescu au asigurat un ecart de 20-3, clujencele replicand prin lovitura de pedeapsa concretizata de Bianca Crisan. Dupa pauza, Emilia Vizitiu a fost de neoprit, doua eseuri si o transformare, o alta reusita apartinand Mihaelei Artic astfel ca CS Agronomia a castigat cu rezultatul de 39-3.

Cum CS Agronomia Bucuresti si Politehnica Iasi au castigat partidele cu CSU Cluj, intalnirea dintre cele doua echipe a fost practic finala acestui turneu pentru desemnarea castigatoarei trofeului.  Fetele antrenate de Alexandru Marin au intrat mai bine in joc si scorul a fost deschis de Emilia Vizitiu, in replica cursa de aproximativ 60 de metri a Marynei Borodina restabilind egalitatea.

Scorul pauzei, 12-5 in favoarea CS Agronomia Bucuresti l-a stabilit Oxana Bunici cu un eseu, transformat tot de ea. Dupa reluare, Ana Voicu a marit ecartul, pe final incercarea reusita de Loredana Juncanariu si transformata de Olga Surkova nu a mai putut schimba soarta particdei,rezultat final 17-12 in favoarea echipei CS Agronomia Bucuresti.

FOTO: Dragos Pascaneanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *