Bonus defensiv pentru U Cluj in partida cu CSM Bucuresti

Stadionul din Complexul Sportiv Iuliu Hatieganu a gazduit partide din etapa a II-a contand pentru faza calificarilor in semifinalele Cupei Romanei, dupa un joc spectaculos in care s-au consemnat noua eseuri victoria revenind dramatic bucurestenilor cu rezultatul de 35-32, astfel ca studentii ardeleni au obtinut bonusul defensiv.

Prima repriza a fost una in care doar CSM Bucuresti a marcat puncte, doua eseuri semnate de Hinckley Vaovasa si Alexandru Oancea, ambele transformate de Valentin Calafeteanu, astfel ca la pauza tigrii aveau un avantaj linistitor de 14-0.

Mai mult chiar, in debutul reprizei secunde Moa Maliepo a marit ecartul , dar clujenii au replicat pentru prima data in minutul 46 prin Daniel Barna pentru ca apoi sa reduca diferenta cu resuita lui Silviu Vasiliu la care s-au adaugat punctele izbutite de Ionut Mazare din lovitura de pedeapsa.

In continuare s-a jucat pe contre, Alexandru Oancea si-a trecut in cont dubla personala pentru ca Ionut Mazare sa finalizeze in terenul de tinta al oaspetilot, tot el reusind si transformarea.  Au urmat cateva minute foarte bune ale studentilor si acestia au trecut in avantaj cu eseul lui Georgel Catuna si tentativele de tinta concretizate de Ionut Mazare.

Cu doua minute inainte de final Vasile Balan a marcat un eseu decisi a carui transformare reusita de Moa Maliepo a stabilit rezultatul final si a adus elevilor lui Eugen Ajok victoria chiar daca pana la ultimul fluier al arbitrului au evoluat in inferioritate numerica, Moa Maliepo vazand cartonasul galben.

In urmatoarea etapa, Universitatea Cluj va evolua in deplasare impotriva celor de la  Steaua Bucuresti, iar CSM Bucuresti va primi, intr-un derby al rundei, vizita campioanei en-titre, Timisoara Saracens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *