Tomitanii reusesc scorul campionatului in DNS, Barlad-ul la primul esec al sezonului

Trei partide s-au disputat in cadrul etapei a VII-a din Divizia Nationala de Seniori, ultima a turului sezonului regulat, Stiinta Petrosani nu a putut sa se deplaseze la Buzau si astfel Gloria a avut castig de cauza (5-0), in timp ce ACS Tomitanii au invins pe CSU AV Arad cu 92-0 si daca se vor impune in restantele care le mai au de disputat in acesta toamna, vor trece in fruntea clasamentului.

Dupa ce in prima etapa CS Navodari o surclasa pe CSU AV Arad, acum ACS Tomitanii a dispus la scor de aradeni, 92-0, dupa o partida in care elevii lui Cristian Cojocaru au marcat 14 eseuri. Trei eseuri au fost de penalizare, Johnny Sola a izbutit un hat-trick, Ionut Coman si Cristi Boboc cate o dubla, tabloul marcatorilor fiind intregit de Stefan Cucos, Dragos Burlacu, George Popa si  Andrei Homiuc.

Neinvinsa pana in aceasta runda, RC Barlad a cedat la malul marii pe terenul celor de la CS Navodari, desi la pauza avantajul a fost de partea trupei antrenate de Ioan Harnagea, rezultat 15-6. CS Navodari a castigat cu 25-15, Andrei Ciubotariu semnand doua incercari, iar Nicu Ignea patru lovituri de pedeapsa si un dropgol, reusitele barladenilor avandu-i ca autori pe Cristian Constantin si Laurentiu Andrei.

CSM Bucovina Suceava a obtinut bonusul ofensiv din partida disputata pe propriul teren cu RCM Galati, rezultat 32-14 in favoarea campionilor en-titre ai esalonului secund. Andrei Portariu, Vasilica Ivanov dubla, Andrei Nistor, Alexandru Croitoru si Mihai Cretuleac au marcat eseurile sucevenilor, pentru echipa de la malul Dunarii cate o incercare fiind reusita de Gabriel Partenie si Serghei Budaian.

Aceasta a fost ultima etapa a turului sezonului regulat din Divizia Nationala de Seniori insa in luna noiembrie se vor disputa inca doua partide restante si anume:
18.11.2017, ACS Tomitanii Constanta-CSM Bucovina Suceava
25.11.2017, ACS Tomitanii Constanta-RC Barlad

FOTO: Clubul Sportiv Navodari Rugby Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *