Timisoara Saracens se impune greu in partida cu Dinamo

 Pe stadionul Florea Dumitrache, Dinamo Bucuresti si Timisoara Saracens s-au intalnit in etapa a V-a din faza calificarilor pentru semifinalele Cupei Romaniei, dupa o partida extrem de disputata, in care dinamovistii au revenit in doua randuri, timisorenii s-au impus cu rezultatul de 24-17.

Tudorel Bratu a marcat primele puncte al partidei din lovitura de pedeapsa insa Gerald Sibanda a vazut cartonasul galben si au urmat momente grele pentru alb-rosii care in ciuda inferioritatii numerice nu au primit puncte, eseul banatenilor venind abia in minutul 26, autor Marian Sabau, in urma unui mol rulant, incercare transformata de Manumua Tevita.

Dinamo nu a resimtit socul punctelor primite si a intors rezultatul prin Mohamed Sammai care a batut defensiva adversa, un eseu transformat de Tudorel Bratu. Banatenii au trecut din nou la conducere, eseu Vladut Popa, transformat de Manumua Tevita, la pauza acestia conducand cu 14-10 si pentru ca Tudorel Bratu a irosit o lovitura de pedeapsa.

In debutul partii secunde Dinamo a preluat inca o data conducerea cu eseul lui Cosmin Manole, transformat de Tudorel Bratu, dar Manumua Tevita a egalat dintr-o lovitura de pedeapsa. In continuare ambele echipe s-au vazut nevoite sa evolueze cu un jucator mai putin Florin Matusa respectiv Mesake Doge vazand cartonasul galben.

Au urmat momente de joc mai bune ale timisoarenilor care au pus presiune asupra gazdelor si astfel in minutul 63 Daniel Ianus a mai batut o data apararea alb-rosiilor, eseu transformat de Manumua Tevita, aceste puncte stabilind si rezultatul partidei desi pe final Dinamo a fortat obtinerea victoriei fiind nevoita a se multumi cu bonusul defensiv.

Urmatoarea etapa va aduce celor de la Dinamo Bucuresti o noua confruntare interesanta, pe propriul teren cu CSM Bucuresti, pentru Timisoara Saracens revenirea in Cupa Romaniei fiind programata in primavara anului viitor in deplasare la Universitatea Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *