Se reiau partidele din Cupa Romaniei

Primele partide oficiale din 2018 vor avea loc sambata, 10 martie, cand se reiau disputele din cadrul fazei calificarilor in semifinalele Cupei Romaniei. In conditiile in care Stiinta Baia Mare, CSM Bucuresti, Timisoara Saracens si Steaua Bucuresti, ordinea la zi a clasamentului, nu mai pot pierde locul in penultimul act al competitiei, urmeaza a se stabili numele echipelor care vor juca pe propriul teren pentru accesul in finala.

Pe Arena Zimbrilor se vor intalni Stiinta Baia Mare si Dinamo Bucuresti. Invinsa in etapa anterioara in propriul fief de CSM Bucuresti, Dinamo a pierdut  matematic orice sansa de calificare in semifinale, in timp ce Stiinta Baia Mare este liderul la zi al clasamentului si practic cu o victorie care ii este la indemana isi poate asigura disputarea semifinalelor pe propriul teren.

In aceeasi situatie se afla si CSM Bucuresti, ocupanta pozitiei secunde in ierarhia competitiei, tigrii avand nevoie de victorie in fata celor de la Steaua Bucuresti pentru a se regasi in postura de gazda in semifinale. Disputa se anunta insa interesanta mai ales ca in SuperLiga CEC Bank militarii au dispus de tigri chiar pe terenul acestora.

Cum Politehnica Iasi s-a retras din toate competitiile, Timisoara Saracens va profita de ocazie si va disputa partida restanta cu Universitatea Cluj.  Avand doua infrangeri, timisorenii chiar daca se impun pe Iuliu Hatieganu depind de rezultatul partidei CSM Bucuresti-Steaua Bucuresti pentru o eventuala semifinala in Banat.

Programul partidelor din  Cupa Romaniei:
10.03.2018, Arena Zimbrilor: Stiinta Baia Mare-Dinamo Bucuresti (ora 11:00)
10.03.2018, Stadionul Arcul de Triumf: CSM Bucuresti-Steaua Bucuresti (ora 11:00)
10.03.2018, Stadion Iuliu Hatieganu: Universitatea Cluj-Timisoara Saracens (ora 12:00)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *