In Cupa Romaniei s-a stabilit tabloul semifinalelor

Ultima etapa a fazei calificarilor in semifinalele Cupei Romaniei editia 2017-2018 a consemnat victorii ale echipelor Stiinta Baia Mare, CSM Bucuresti si Timisoara Saracens care in aceasta ordine au incheiat prima parte a competitiei, tabloul penultimului act fiind completat de Steaua Bucuresti, in ciuda infrangerii suferite pe ternul tigrilor in derbyul Capitalei.

Disputata pe Stadionul National Arcul de Triumf, partida CSM Bucuresti-Steaua Bucuresti a fost un adevarat derby bucurestean, o disputa spectaculoasa cu un raport al eseurilor de 6-4 in favoarea trupei lui Eugen Apjok.  Prima repriza s-a incheiat cu Steaua in avantaj , 20-15, 15 dintre punctele militarilor avandu-l ca autor pe Ionel Melinte, ambele echipe reusind cate doua eseuri, Sioeli Lama si Catalin Prunaru pentru tigri, respectiv Ionel Melinte si Eduard Bencea in contul ros-albastrilor.

In repriza secunda Steaua s-a distantat  cu o noua incercare a lui Eduard Bencea, dar CSM Bucuresti a revenit si a intors rezultatul prin incercarile marcate de Alexandru Oancea, Moa Maliepo dubla si un eseu de penalizare. Inainte de final, Ionel Melinte a mai culcat o data balonul in terenul de tinta advers, dar chiar si in aceste conditii CSM Bucuresti s-a impus cu rezultatul de 46-32.

Pe Arena Zimbrilor, Stiinta Baia Mare a primit vizita celor de la Dinamo Bucuresti, maramuresenii avand nevoie de victorie pentru a termina prima parte a competitiei in fruntea clasamentului. Valoarea superioara a trupei lui George Sava si-a spus cuvantul si baimarenii cu trei eseuri marcate de Jone Nasalo, Sean Morrell si Razvan Ailenei s-au impus, rezultat 15-9, replica alb-rosiilor a constat in cele trei penalitati concretizate de Cristian Onofrei.

Timisoara Saracens nu a avut emotii pe terenul Universitatii Cluj, insa rezultatele din celelalte partide nu i-au permis sa urce in clasament fiind nevoita sa se multumesca cu pozitia a treia. Banatenii au castigat la Cluj-Napoca cu rezultatul de 47-5, eseuri marcate de Jody Rose, Madalin Lemnaru dubla, Vladut Zaharia, Marian Drenceanu, Marian Sabau si Marius Istoc, resuita de onoare a studentilor avadu-l ca autor pe Claudiu Curca.

In urma acestor rezultate semifinalele Cupei Romaniei editia 2017-2018 se vor disputa dupa urmatorul program:
16.03.2018,Stadionul National Arcul de Triumf: CSM Bucuresti-Timisoara Saracens( ora 14:00 in direct pe Telekom Sport)
17.03.2018, Arena Zimbrilor: Stiinta Baia Mare-Steaua Bucuresti (ora 11:00)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *