A inceput returul editiei 2017-2018 in Divizia Nationala de Seniori

Disputata in devans, partida dintre Tomitanii Constanta si CSM Bucovina Suceava a deschis practic seria partidelor din prima etapa a returului Diviziei Nationale de Seniori editia 2017-2018, aceasta parte secunda a sezonului regulat al competitiei anuntandu-se una extrem de disputata pentru accederea in Play-Off.

Avand la dispozitie un lot extrem de valoros, Tomitanii Constanta a obtinut deja primul succes din retur in fata campionilor editiei trecute, CSM Bucovina Suceava, o echipa care in acest sezon nu a mai reusit sa repete evolutiile din sezonul precedent. Trupa lui Cristian Cojocaru s-a impus cu eseurile marcate de Stefan Stefaroi, Alexandru Alexe, respectiv dublele avandu-i ca autori pe Ionut Coman si Cristi Boboc.

Tomitanii Constanta sunt liderii Diviziei Nationale de Seniori cu zece puncte avans fata de Gloria Buzau care in etapa a 8-a se va deplasa la Galati. Elevii lui Costica Mersoiu nu-si pot propune decat victoria mai ales in conditiile in care buzoienii s-au intarit cu jucatori precum Mihai Adascalitei, Mihai Golubenco, Cosmin Ratiu, sud-africanul Michael Scheepers sau ucrainienii Olegsandr Shevchenko si Petro Kobylianski.

Aflata pe pozitie a treia in clasament la finalul turului, CS Navodari va evolua pe terenul ultimei clasate CSU AV Arad, finalista din editia precedenta, echipa de la malul marii dorindu-si cu siguranta un loc in careul de asi. Asa cum s-a intamplat si pana in prezent navodarenii mizeaza pe continuitate la nivelul lotului care a fost completat cu Razvan Barbu si Ciprian Chiriac, respectiv Dumitrun Papaiane revenit de la CSM Bucuresti.

Derbyul etapei va fi partida dintre RC Barlad si Stiinta Petrosani, doua echipe aflate in lupta directa pentru accederea in Play-Off. In acest moment ecartul din clasament este favorabil barladenilor, rezultatul acestei partide fiind foarte probabil decisiv pentru calificarea in semifinale, in tur la Petrosani consemandu-se remiza (19-19).

Programul partidelor etapei a 8-a:
11.03.2018, Tomitanii Constanta-CSM Bucovina Suceava 36-9, partida disputata in devans
17.03.2018, ora 10:00, CSU AV Arad-CS Navodari
17.03.2018, ora 14:00, RCM Galati-Gloria Buzau
17.03.2018, ora 10:00, RC Barlad-Stiinta Petrosani

FOTO: www.gazetasv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *