CS Navodari s-a impus in derbyul etapei a 10-a din DNS

In Divizia Nationala de Seniori, al doilea esalon valoric, s-au disputat partidele din etapa a 10-a, una in care toate partidele au revenit oaspetilor, derbyul dintre ACS Tomanitanii si CS Navodari revenind navodarenilor care s-au impus pe stadionul Mihai Naca, iar lupta pentru suprematie ramane in continuare deschisa.

Pe stadionul Mihai Naca, liderul din Divizia Nationala de Seniori a inceput bine si conducea cu 12-0, dar CS Navodari a revenit in joc si pana la pauza a intors rezultatul, 16-12. In partea secunda CS Navodari s-a desprins gratie eficacitatii lui Nicu Ignea din fata butului, pe final ACS Tomitanii reusind un eseu prin care si-au asigurat punctul bonus defensiv, rezultatul final  fiind ACS Tomitanii-CS Navodari 17-22.

Raportul eseurilor a fost de 3-1 in favoarea celor de la ACS Tomitanii, reusite semnate de Alexandru Alexe, Stefan Stefaroi si Crsti Boboc, respectiv Daniel Bejan, insa victoria echipei CS Navodari a fost asigurata de evolutia foaret buna  a lui Nicu Iganea autor a 17 puncte , o transformare, patru lovituri de pedeapsa si un dropgol.

Situata pe pozitia secunda in clasament, Gloria Buzau a castigat de o maniera categorica pe terenul echipei CSM Bucovina Suceava, rezultat 83-8. Elevii lui Costica Mersoiu au marcat nu mai putin de 13 incercari, autori fiind Cosmin Ratiu, Mihai Adascalitei, Florin Curcan dubla, Madalin Baraulea, Sorin Cosereanu, Florin Neagu hat-trick, Marian Lupu, Petro Kobylianski, Alin Dumitrache si Laurentiu Cocarla.

Desi s-au deplasat pe terenul unei echipe cu doar doua victorii obtinute in acest sezon, cei de la RC Barlad nu au avut o partida usoara in compania celor de la RCM Galati. Astfel dupa un meci deschis in care raportul eseurilor a fost de 4-3 in favoarea barladenilor acestia si-au apropiat victoria, rezultat 26-18 si au obtinut puncte importante in lupta pentru accederea in Play-Off.

Cea mai echilibrata partida a rundei a avut loc la Sanicolau, acolo unde CSU AV Arad a primit vizita Stiintei Petrosani. Ambele echipe au marcat cate un eseu, Marian Grindei pentru aradeni respectiv Adrian Mihalachi in contul petrosenenilor care au castiga cu 11-10 datorita celor doua penalitati concretizate in puncte de Florin Tandea.

In Divizia Nationala de Seniori urmeaza sa se dispute etapa restanta, a 9-a care va avea loc dupa urmatorul program:
05.04.2018, Gloria Buzau-CSU AV Arad, ora 11:00
06.04.2018, Stiinta Petrosani-RCM Galati, ora 10:00
06.04.2018, CS Navodari-CSM Bucovina Suceava, ora 10:00
Partida RC Barlad-ACS Tomitanii Constanta va avea loc pe 03.05.2018.

FOTO: Clubul Sportiv Navodari Rugby Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *