Bonus ofensiv pentru CSM Bucuresti impotriva Universitatii Cluj

Pe Stadionul National Arcul de Triumf in etapa a 9-a contand pentru SuperLiga CEC Bank, CSM Bucuresti a primit vizita Universitatii Cluj, o partida in care tigrii s-au impus cu rezultatul de 54-14 dupa cele opt eseuri marcate la care studentii au replicat cu o incercare de onoare si un joc bun in ciuda diferentei de scor.

Partida a inceput, oarecum surprinzator, destul de echilibrat si Darren Baron a irosit prima ocazie de a deschide scorul dupa o lovitura de pedeapsa ratata in minutul 9, scorul de 0-0 mentinandu-se pana la jumatatea primei reprize cand un mol de margine a fost finalizat in terenul de tinta advers de catre capitanul bucurestenilor, Adrian Ion.

Putin mai tarziu, balonul a circulat pe traseul Daniel Faasen-Tudorel Bratu-Moa Maliepo si ultimul a semnat a doua incercare trecuta in dreptul celor de la CSM Bucuresti pentru ca Darren Baron sa duca scorul la 14-0 din transformarea aferenta. Primele puncte ale clujenilor le-a reusit , in replica, Ovidiu Melniciuc care a concretizat o lovitura de pedeapsa.

Pana la pauza CSM Bucuresti avea deja asigurat punctul bonus ofensiv, alte doua eseuri avandu-i ca autori pe Alexandru Oancea si din nou, Adrian Ion, care si-a trecut in cont dubla personala, incercare reusita tot in urma unui mol de margine. Astfel ca la pauza scorul a fost de 26-6, Ovidiu Melniciuc fiind autorul punctelor pentru studenti dintr-o tentativa de tinta de la peste 40 de metri.

Repriza secunda a inceput cu Universitatea Cluj avand initiativa si jocul bun al echipei de pe malurile Somesului s-a concretizat printr-o lovitura de pedeapsa a aceluiasi Ovidiu Melniciuc, respectiv un eseu izbutit de Cristian Murgoci dupa care insa efortul alb-negrilor si-a spus cuvantul, acestia, si pe fondul accidentarilor suferite, nu au mai reusit sa modifice tabela de marcaj.

In schimb, CSM Bucuresti s-a dezlantuit, nu mai putin de patru incercari fiind reusite de elevii lui Eugen Apjok prin  Catalin Prunaru, Mario Arvinte si Jack Cobden dubla, toate transformate de Darren Baron, acest succes urcandu-i pe castigatorii Cupei Romaniei pe pozitia secunda in clasamentul SuperLigii CEC Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *