Grivita se impune in derbyul Diviziei A pe terenul Sportului Studentesc

In Divizia A s-au disputat partidele contand pentru etapa a 7-a, una in care RC Grivita s-a impus dramatic pe terenul Sportului Studentesc in timp ce marea surpriza a realizat-o CSM Sibiu invingatoare in disputa cu CS Manastur, sibienii contabilizand astfel primul succes stagional.

Pe stadionul din Complexul Studentesc Tei, Sportul Studentesc si RC Grivita s-au intalnit in derbyul rundei si dupa ce in tur victoria a revenit studentilor, de acesta data trupa lui Alexandru Marin si-a luat revansa. A fost o partida extrem de disputata, cu rasturnari de scor si o victorie dramatica a celor de la RC Grivita, rezultat 20-17.

Pentru Sportul Studentesc un eseu a fost reusit de Cristian Grigore, din fata butului, tentative de tinta concetizand Pompiliu Petru si Stefan Patrascu, in timp ce de partea invingatorilor cate o incercare a fost izbutita de Viorel Perniu, Alexandru Daineanu si Octavian Chitic, Alexandru Ungureanu contribuind cu o transformare, respectiv o lovitura de pedeapsa.

CSM Sibiu a reusit sa obtina prima victorie din acest sezon al Diviziei A, rezultat 22-5 in partida disputata pe propriul stadion cu CS Manastur. Raportul eseurilor a fost de 3-1 in favoarea invingatorilor, insa cea mai spectaculoasa faza a partidei a fost reusita de Adrain Dragos cu un dropgol de la aproximativ 51 de metri.

In acest moment pe prima pozitie a clasamentului se afla Sportul Studentesc, urmata de CS Manastur , RC Grivita si CSM Sibiu, lupta pentru suprematie devenind insa in urma acestor rezultate extrem de interesanta.

Programul etapei a 8-a arata astfel:
21.04.2018, RC Grivita-CSM Sibiu

FOTO: Sportul Studentesc Rugby

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *