Gloria Buzau si Tomitanii Constanta in finala Diviziei Nationale de Seniori

In Divizia Nationala de Seniori, al doilea esalon valoric, s-au disputat partidele din faza semifinalelor, in care Gloria Buzau a invins pe RC Barlad, iar Tomitanii Constanta pe CS Navodari, astfel ca buzoienii si echipa de la malul marii vor disputa o finala inedita a competitiei pe Stadionul National Arcul de Triumf , sambata, 19 mai 2018.

Dupa ce s-a impus de o maniera categorica in sezonul regulat, Gloria Buzau nu a avut probleme in a castiga semifinala disputata pe propriul stadion in fata celor de la RC Barlad, scorul final fiind de 41-10 in favoarea elevilor lui Costica Mersoiu, care  au marcat nu mai putin de sapte eseuri, prezenta in lotul invingatorilor a unor jucatori, care in trecut au facut parte din echipa nationala spunandu-si cuvantul.

Pentru Gloria Buzau, Cosmin Ratiu si Catalin Neacsu au semnat  cate o dubla, finalizari in terenul de tinta advers mai reusind George Matase, Renier Barnard si Florin Curcan, doua transformate de Teodor Nitu si una de Victor Dumitru in replica pentru RC Barlad, Vladut Andrei a izbutit un eseu iar Laurentiu Andrei cate o transformare respectiv lovitura de pedeapsa.

Pe stadionul Mihai Naca, Tomitanii Constanta au dispus de CS Navodari cu 24-17, dupa ce in sezonul regulat navodarenii se impusesera in ambele partide. Pana la pauza Tomitanii Constanta conduceau cu 17-3, insa finalul a apartinut vicecampionilor din sezonul trecut care, in ciuda presiunii, nu au mai reusit sa revina pe tabela de marcaj.

Alexandru Afloare dubla, Johnny Sola si Cristi Boboc au marcat incercarile celor de la Tomitanii Constanta, cate o transformare apartinand jucatorilor Alexandru Afloare si Dragos Burlacu, de partea navodarenilor eseurile le-au reusit Razvan Barbu si Andrei Cretu, ambele transformate de  Alexandru Trandafir, iar Nicu Ignea si-a trecut in cont o lovitura de pedeapsa.

Finalele Diviziei Nationale de Seniori se vor disputa sambata, 19 mai 2018 pe Stadionul National Arcul de Triumf, astfel:

Finala locurilor 3-4: RC Barlad-CS Navodari, ora 11:00
Finala locurilor 1-2: Gloria Buzau-Tomitanii Constanta, ora 13:00

FOTO: Clubul Sportiv Navodari Rugby Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *