Poli Iasi si CSS Unirea Iasi, castigatoarele etapei CN de Rugby 7 feminin

Pe  stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu s-au disputat partidele contand pentru a treia etapa din cadrul Campionatului National de Rugby 7 feminin, senioare si junioare , castigatoarele acestei runde fiind CS Politehnica Iasi, respectiv CSS Unirea Iasi care conduc si in clasamentul general.

Ca si in etapa anterioara lupta pentru suprematie la senioare s-a dat intre CS Politehnica Iasi si CS Agronomia Bucuresti. In prima partida s-au impus fetele de la CS Agronomia, cate o dubla reusita de jucatoarele Diana Loghin si Cristina Popescu facand diferenta intr-o disputa in care iesencele au finalizat de trei ori in terenul de tinta advers prin Maria Atomi dubla si Gabriela Lepciuc, dar au fost sanctionate si cu un cartonas galben vazut de Loredana Juncanariu.

In partida revansa, CS Politehnica Iasi s-a desprins pana la pauza, scor 14-0, cu eseurile marcate de Georgiana Gabor si Loredana Juncanariu, ambele transformate de Ana Maria Sandu. Tot iesencele au marcat primele si in partea secunda, tot prin Loredana Juncanariu, apoi cu Georgiana Gabor si Ioana Acatrinei trimise pe banca pedepselor, CS Agronomia a redus diferenta cu reusita Mihaelei Artic.

Astfel in clasamentul etapei a treia pe prima pozitie s-a situat CS Politehnica Iasi care a devansat-o pe CS Agronomia Bucuresti, avantajata de rezultatele cumulate in partidele directe, o runda in care desi CSU Cluj nu a marcat puncte, asa cum se intamplase si anterior la Iasi, prin evolutiile din teren insa, Bianca Crisan si colegele ei  si-au adus contributia la spectacolul sportiv.

Ca si in etapa anterioara competitia junioarelor a revenit echipei CSS Unirea Iasi care s-a impus in toate partidele disputate, Daniela Glodeanu, Ana Maria Bocan, Ana Maria Mirauta si Paula Ursache remarcandu-se de la iesence. Pe pozitia secunda s-a clasat CS Agronomia, in timp ce pe locul trei s-a situat RC Ariesul cu jocuri mult mai bune decat cele din sezonul anterior.

Senioare:
10:00, CS Agronomia Bucuresti-CSU Cluj  27-0
11:00, CS Politehnica Iasi-CS Agronomia Bucuresti  21-24
12:00, CSU Cluj-CS Politehnica Iasi  0-27
13:00, CSU Cluj-CS Agronomia Bucuresti  0-50
14:00, CS Agronomia Bucuresti-CS Politehnica Iasi  5-19
15:00, CS Politehnica Iasi-CSU Cluj  43-0

Clasament:
1.CS Politehnica Iasi-10p
2.CS Agronomia-10p
3.CSU Cluj-4p
*CS Politehnica Iasi pe prima pozitie ca urmare a rezultatelor cumulate din partidele cu CS Agronomia, in cazul egalitatii de puncte

CS Politehnica Iasi: Maria Atomi, Ioana Acatrinei, Gabriela Buciumanu, Georgiana Gabor, Andreea Gaita, Loredana Juncanariu, Gabriela Lepciuc, Andreea Nechifor, Ana Maria Sandu, Alina Dinita, Simona Rosca

Clasament general:
1.CS Politehnica Iasi-20p
2.CS Agronomia Bucuresti-20p
3.CSU Cluj-8p

Junioare:
10:20, CS Agronomia Bucuresti-RC Ariesul Mihai Viteazu 34-0
10:40, RC Gringos Transilvania-CSM Pascani 12-0
11:20, RC Ariesul Mihai Viteazu-RC Gringos 21-5
11:40, CSS Unirea Iasi-CS Agronomia Bucuresti 12-5
12:20, RC Gringos Transilvania-CSS Unirea Iasi 5-34
12:40, CSM Pascani-RC Ariesul Mihai Viteazu 5-10
13:20, CSS Unirea Iasi-CSM Pascani 43-0
13:40, CS Agronomia Bucuresti-RC Gringos Transilvania 31-5
14:20, CSM Pascani-CS Agronomia Bucuresti 0-49
14:40, RC Ariesul Mihai Viteazu-CSS Unirea Iasi 0-45

CSS Unirea Iasi: Daniela Glodeanu, Ana Maria Mirauta, Ana Maria Bocan, Sabina Oanea, Paula Ursache, Catalina Bujor, Carina Dascalu, Alina Tuhlei, Ioana Apopei, Roxana Pistinciuc, Malina Mihai

Clasament:
1.CSS Unirea Iasi-12p
2.CS Agronomia-10p
3.RC Ariesul Mihai Viteazu-8p
4.RC Gringos Transilvania-6p
5.CSM Pascani-4p

Clasament general:
1.CSS Unirea Iasi-27p
2.CS Agronomia-23p
3.RC Gringos-17p
4.RC Ariesul-13p
5.CSM Pascani-13p
6.CS Parohial-5p

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile