CONFERINTA DE PRESA | Obiectivele finalistelor SuperLigii CEC Bank

Astazi, la sediul Federatiei Romane de Rugby a avut loc conferinta de presa ce prefateaza finalele SuperLigii CEC Bank, editia 2017-2018, cea mai importanta competitie din rugbyul romanesc. La conferinta au participat capitanii celor patru echipe prezente in finala, Vasile Rus (Timisoara Saracens) si Bidzina Shamkaradze (CSM Stiinta Baia Mare) –  reprezentantii echipelor ce vor juca finala mare a competitiei, respectiv Adrian Ion (CSM Bucuresti) si Florin Vlaicu (CSA Steaua) – reprezentantii echipelor ce vor juca finala mica.

Declaratiile celor prezenti la conferinta de presa:

      Adrian Ion (CSM Bucuresti) “Am avut un an bun, am luat Cupa Romaniei, am avut un parcurs bun si in SuperLiga CEC Bank insa nu au reusim sa facem acelasi joc bun si in semfinale. In acest moment este important sa ne concentram pe meciul de maine, sa il castigam, acesta este lucrul pe care ni l-am propus. ”

Florin Vlaicu (CSA Steaua) “Noi am terminat pe primul loc sezonul regulat al SuperLigii CEC Bank, am avut o evolutie buna tot sezonul, poate de aceea este si dezamagirea foarte mare. Ne pare rau ca nu am prins finala, a fost obiectivul cu care am pornit in aceasta competitiei, stiam ca avem sanse sa jucam finala, avem un lot in care sunt multi jucatori cu experienta, dar si jucatori tineri care au adus un suflu nou. Nu avem nimic de pierdut maine, ne dorim sa castigam finala mica, sa reusim o clasare mai buna decat cea de anul trecut.”

Bidzina Shamkaradze (CSM Stiinta Baia Mare): “Per total in aceasta editie avem trei finale jucate, Cupa Romaniei, Cupa Regelui si acum finala SuperLigii CEC Bank. Pentru noi acest sezon de SuperLiga a fost unul in care am avut ceva probleme insa pana la final am reusit sa ne revenim. Maine, jucam cel mai important meci si dorim sa dam 100% pe teren si sa castigam. Dorim sa obtinem o victorie in fata celor de la Timisoara, echipa care ne-a tot invins in ultimii ani.”

Vasile Rus (Timisoara Saracens): “Pentru noi a fost un an competitional cu suisuri si coborasuri, am fost eliminati din Cupa Romaniei, Cupa Regelui si Continental Shield unde nu ne-am indeplinit obiectivul de a ne califica in grupele Challenge Cup. Am reusit sa ne revenim si iata-ne inca intr-o finala, pe care am mai disputat-o in aceeasi formula, noi si Baia Mare. A fost o saptamana grea din punctul meu de vedere, cu citari la Comisia de Apel, insa trebuie sa trecem peste tot. Maine vom da totul pe teren, intram sa castigam inca o finala. Vrem sa pastram titlul in Banat”

Finala mica a SuperLigii CEC Bank are loc sambata, 26 mai 2018, ora 16:00, la Stadionul Arcul de Triumf, iar finala mare va avea loc cu incepere de la ora 18:00, in aceeasi locatie. Ambele partide vor fi transmise in direct de Telekom Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *