CS Agronomia si CSS Unirea Iasi s-au impus la etapa de Rugby 7 feminin de la Bucuresti

Stadionul National Arcul de Triumf a gazduit duminica, 27 mai, partidele etapei a patra contand pentru Campionatul National de Rugby 7 feminin, competitia senioarelor a revenit echipei CS Agronomia Bucuresti la mare lupta cu Politehnica Iasi, in timp ce la junioare s-a impus CSS Unirea Iasi cu victorii in fata tuturor adversarelor intalnite.

Dupa doua etape in care s-a impus Politehnica Iasi, de aceasta data a venit randul fetelor de la CS Agronomia sa termine pe prima pozitie, asa cum s-a intamplat si anterior, diferenta dintre cele doua echipe fiind facuta de rezultatul intalnirilor directe care acum au avantajat studentele bucurestene antrenate de Alexandru Marin.

In prima intalnire dintre CS Agronomia si Politehnica Iasi echilibrul s-a mentinut pana la pauza ambele echipe avand in cont cate o incercare marcata. Apoi in partea secunda bucurestencele s-au desprins decisiv cu Emilia Vizitiu intr-o forma deosebita, autoare a trei incercari pentru o diferenta de 12 puncte care avea sa fie decisiva in economia clasamentului de etapa.

Partida revansa a revenit Politehnicii Iasi, dupa un joc spectaculos  cu CS Agronomia aflata in avantaj de doua ori pentru ca fetele antrenate de Neculai Tarcan sa intoarca rezultatul de fiecare data, diferenta de scor insa a fost de numai trei puncte si astfel iesencele au trebuit sa se multumeasca cu pozitia secunda.

Competitia junioarelor a fost castigata de o maniera categorica de CSS Unirea Iasi care si in partida cu principala adversara CS Agronomia s-a impus fara emotii, Daniela Glodanu, Ana Maria Bocan  si Carina Dascalu fiind imposibil de oprit in actiunile catre terenul de tinta advers. Ca si in etapa precedenta jocuri bune a facut si RC Ariesul Mihai Viteazu, o echipa in crester fata de sezonul trecut.

In Campionatul National de Rugby 7 feminin va urma duminica, 3 iunie, o etapa restanta, prima, cea care va avea loc tot la Bucuresti, cu clasamentul general nemodificat de la inceputul competitiei , Politehnica Iasi fiind liderul la senioare, iar CSS Unirea Iasi la junioare.

Rezultatele etapei a 4-a:
SENIOARE:
CS Agronomia-CSU Cluj 47-0
CS Poli Iasi-CS Agronomia 12-24
CSU Cluj-CS Poli Iasi 0-45
CSU Cluj-CS Agronomia 0-38
CS Agronomia-CS Poli Iasi 14-17
CS Poli Iasi-CSU Cluj 36-0

Clasament:
1.CS Agronomia-10p
2.CS Politehnica Iasi-10p
3.CSU Cluj-4p
*CS Agronomia pe prima pozitie ca urmare a rezultatelor cumulate din partidele cu CS Agronomia, in cazul egalitatii de puncta

Castigatoarea etapei, CS Agronomia a avut urmatoarea componenta: Cristina Popescu, Mihaela Artic, Elena Bozu, Oxana Bunici, Emilia Vizitiu, Nicoleta Drilea, Ioana Pavaloaia, Diana Loghin, Anastasia Bardyka, Natalia Mazur

Clasament general:
1.CS Politehnica Iasi-30p
2.CS Agronomia Bucuresti-30p
3.CSU Cluj-8p

JUNIOARE:
CSS Unirea Iasi-CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant 50-0
CS Agronomia-CSM Pascani 36-0
RC Gringos-RC Ariesul 5-12
CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant-RC Ariesul 0-24
CSM Pascani-RC Gringos 0-10
CSS Unirea Iasi-CS Agronomia 34-12
CS Agronomia-CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant 36-0
RC Gringos-CSS Unirea Iasi 0-38
RC Ariesul-CSM Pascani 22-0
CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant-CSM Pascani 5-25
CSS Unirea Iasi-RC Ariesul 29-10
CS Agronomia-RC Gringos 45-5
RC Gringos-CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant 29-5
RC Ariesul-CS Agronomia 0-38
CSM Pascani-CSS Unirea Iasi 0-41

Clasament:
1.CSS Unirea Iasi-15p
2.CS Agronomia-13p
3.RC Ariesul-11p
4.RC Gringos-9p
5 CSM Pascani-7p
6. CS Parohial-5p

Castigatoarea etapei, CSS Unirea Iasi a avut urmatoarea componenta:  Daniela Glodeanu, Ana Maria Mirauta, Ana Maria Bocan, Sabina Oanea, Paula Ursache, Catalina Bujor, Carina Dascalu, Alina Tuhlei, Ioana Apopei, Roxana Pistinciuc, Madalina Mihai, Adelina Amariutei, Oana Cojoc

Clasament general:
1.CSS Unirea Iasi-42p
2.CS Agronomia-36p
3.RC Gringos-26p
4.RC Ariesul-24p
5.CSM Pascani-20p
6.CS Parohial-10p

FOTO: Dragos Pascaneanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *