Stiinta Petrosani a castigat prima etapa a CN de Rugby 7 DNS

Prima etapa a Campionatului National de Rugby 7 DNS, competitie rezervata echipelor din cel de-al doilea esalon valoric s-a disputat, sambata 25 august, pe stadionul Flacara din Navodari, in urma rezultatelor inregistrate prima pozitie in clasamentul rundei revenind celor de la Stiinta Petrosani. Etapa a doua va avea loc la Galati, pe 1 septembrie.

Sase echipe au participat la aceasta prima etapa a Campionatului National de Rugby 7 DNS, dintre acestea cinci care si in sezonul trecut au facut parte din acesta categorie valorica, CS Navodari, RC Barlad, Stiinta Petrosani , RCM Galati si CSU Arad, respectiv Sportul Studentesc care din editia 2018-2019 se va alatura Diviziei Nationale de Seniori.

Lupta pentru prima pozitie s-a dat intre gazdele acestei etape, CS Navodari, campionii en-titre ai competitiei si Stiinta Petrosani.  Studentii din Valea Jiului s-au impus in partida directa, la cel mai strans rezultat inregistrat in acesta runda si astfel au terminat in fruntea clasamentului, pozitia a treia revenind celor de la RC Barlad cu un punctaj superior fata de CSU Arad.

Desi a suferit cea mai mare infrangere, in fata celor de la CS Navodari, Sportul Studentesc a reusit un rezultat de egalitate cu RCM Galati, singurul al acestei etape, remiza care i-a privat pe galateni de o clasare mai buna in prima runda a competiiei.

Rezultate:
CS Navodari-Sportul Studentesc 47-0
RC Barlad-CSU Arad 24-12
Stiinta Petrosani-RCM Galati 31-0
Sportul Studentesc-RCM Galati 26-26
CSU Arad-Stiinta Petrosani 0-29
CS Navodari-RC Barlad 21-0
RC Barlad-Sportul Studentesc 14-10
CS Navodari-Stiinta Petrosani 14-15
RCM Galati-CSU Arad 14-22
Sportul Studentesc-CSU Arad 14-24
CS Navodari-RCM Galati 45-0
RC Barlad-Stiinta Petrosani 5-12
Stiinta Petrosani-Sportul Studentesc 33-5
RCM Galati-RC Barlad 17-12
CSU Arad-CS Navodari 7-47

Clasament:
1.Stiinta Petrosani-16p
2.CS Navodari-14p
3.RC Barlad-12p
4.CSU Arad-10p
5.RCM Galati-8p
6.Sportul Studentesc-6p

*punctele acordate sunt puncte bonus, stabilite in Manualul competitiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *