Poli Iasi si CS Agronomia invingatoare in etapa CN de Rugby 7 feminin de la Constanta

Stadionul Mihai Naca din Constanta a gazduit partidele contand pentru etapa a 5-a din cadrul Campionatului National de Rugby 7 feminin, runda in care s-au impus CS Politehnica Iasi si CS Agronomia Bucuresti, la senioare, respectiv junioare, ambele echipe castigand toate partidele disputate.

Ca si etapele precedente pentru intaietate s-au duelat CS Politehnica Iasi si CS Agronomia Bucuresti , in timp ce CSU Cluj a reusit sa inscrie primele puncte de la inceputul actualului sezon. Ambele partide dintre iesence si studentele din Capitala au fost extrem de disputate, prima fiind decisa de raportul eseurilor, Okasana Nykoriac si Ana Maria Sandu marcand cate un eseu pentru Poli Iasi, iar Emilia Vizitiu in contul Agronomiei.

Si a doua intalnire a fost la fel de dramatica caci dupa incercarile reusite de Natalia Mazur, respectiv Oksana Nykoriac , suspansul s-a mentinut pana la final cand lovitura de gratie a reusit-o Maria Atomi si astfel cu succese in ambele partide, CS Politehnica Iasi a terminat pe prima pozitie la Constanta, mentinandu-se si in fruntea clasamentului general.

La junioare, CS Agronomia a dispus de liderul clasamentului general, CSS Unirea Iasi si astfel cu victorii si in celelalte partide s-a clasat pe prima pozitie. Valeria Stratila, Ioana Bitica dubla si un eseu de penalizare au fost trecute in dreptul fetelor de la Agronomia, doua incercari pentru CSS Unirea Iasi fiind reusite de Paula Ursache.

Pe pozitia a treia in competitia junioarele s-a clasat RC Ariesul Mihai Vitezu, pentru ca de la inceputul competitiei CSM Pascani sa reuseasca doua victorii intr-o runda pentru a se clasa in fata echipelor RC Gringos Transilvania si Parohial Stefan cel Mare si Sfant. In clasamentul general continua sa conduca CSS Unirea Iasi.

Rezultate:

SENIOARE:
CS Agronomia-CSU Cluj 33-0
CS Poli Iasi-CS Agronomia 10-5
CSU Cluj-CS Poli Iasi 5-19
CSU Cluj-CS Agronomia 0-35
CS Agronomia-CS Poli Iasi 10-14
CS Poli Iasi-CSU Cluj 35-0
Clasament: 1.CS Politehnica Iasi-12p, 2.CS Agronomia Bucuresti-8p, 3.CSU Cluj-4p
Castigatoarea etapei, Politehnica Iasi: Madalina Radu, Maria Atomi, Gabriela Buciumanu, Simona Rosca, Georgiana Gabor, Kristina Katilova, Anastasia Kryzhanovska, Gabriela Lepciuc, Andreea Nechifor, Ana Maria Sandu, Oksana Nykoriak, Loredana Juncanariu, Alina Dinita

Clasament general:
1.CS Politehnica Iasi-54p
2.CS Agronomia Bucuresti-46p
3.CSU Cluj-16p

JUNIOARE:
CS Agronomia-CSM Pascani 25-0
CSS Unirea Iasi-CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant 45-0
RC Gringos-RC Ariesul 0-15
CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant-RC Ariesul 0-31
CSM Pascani-RC Gringos 15-5
CSS Unirea Iasi-CS Agronomia 12-22
CS Agronomia-CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant 41-0
RC Gringos-CSS Unirea Iasi 0-21
RC Ariesul-CSM Pascani 24-5
CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant-CSM Pascani 10-27
CSS Unirea Iasi-RC Ariesul 34-0
CS Agronomia-RC Gringos 17-0
RC Gringos-CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant 28-5
RC Ariesul-CS Agronomia 0-38
CSM Pascani-CSS Unirea Iasi 0-26
Clasament: 1.CS Agronomia Bucuresti-15p, 2.CSS Unirea Iasi-13p, 3.RC Ariesul-11p, 4.CSM Pascani-9p, 5.RC Gringos-7p, 5.CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant-5p
Castigatoarea etapei, CS Agronomia: Marilena Leca, Ioana Bitica, Valeria Stratila, Natalia Moraru, Vasiluta Murza, Bianca Preda, Maria Dinu, Ana Maria Nanu, Ana Maria Ursoi, Andreea Maslina, Andrada Mitrache, Alesia Ciopasiu, Nicoleta Balan

Clasament general:
1.CSS Unirea Iasi-68p
2.CS Agronomia-66p
3.RC Gringos-44p
4.RC Ariesul-44p
5.CSM Pascani-34p
6.CS Parohial-22p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *