Victorii pentru Steaua si Stiinta Baia Mare in etapa a 6-a din SuperLiga CEC Bank

Sambata, 13 octombrie, s-au disputat doua partide din cadrul etapei a 6-a contand pentru SuperLiga CEC Bank, in eternul derby Steaua Bucuresti s-a impus pe terenul celor de la Dinamo Bucuresti, iar Stiinta Baia Mare si-a trecut in cont bonusul ofensiv in fieful Universitatii Cluj.

Pe stadionul Florea Dumitrache, Dinamo Bucuresti si Steaua Bucuresti s-au intalnit intr-un nou episod al eternului derby, victoria revenind ros-albastrilor si astfel dinamovistii raman in continuare singura echipa din acesta editie a SuperLigii CEC Bank care inca nu a cunoscut gustul victoriei, in timp ce militarii se mentin in fruntea clasamentului.

Prima repriza a fost una echilibrata cu un singur eseu marcat de Ionel Melinte in timp ce Hendrik Mulder a concretizat o lovitura de pedeapsa. Debutul partii secunde a fost spectaculos cu trei eseuri marcate in opt minute, Cristian Onofrei, respectiv Robert Dascalu si Damian Stratila, apoi alte doua incercari consemnandu-se pana la fluierul final, Tudor George pentru alb-rosii, Ionut Dumitru de partea stelisitilor care s-au impus cu rezultatul de 27-15.

Stiinta Baia Mare a inceput in forta pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu si primul sfert de ora a adus acestora doua eseuri, autori, Jone Nasalo si Michael Doneghan tabela de marcaj mai modificandu-se apoi doar in ultimul minut al primei reprize cu incercarea lui Mtya Dumani, toate reusitele fiind transformate de Alexandru Bucur.

In partea secunda tot baimarenii au marcat primii, prin Ionut Balaban, dupa care Universitatea Cluj a beneficiat de un eseu de penalizare, dar rezultatul final al partidei avea sa fie stabilit de alte doua incercari marcate de Stiinta Baia Mare prin Mtya Dumani si Khvicha Jgerenaia. Zimbrii au castigat cu rezultatul de 42-7, ambele echipe terminand partida cu un jucator mai putin, cartonasul rosu fiind aratat lui Alexandru Banu, respectiv Constantin Pristavita.

Urmatoarea etapa, utlima a turului sezonului regulat va avea loc pe 20 octombrie dupa urmatorul program:
20.10.2018, ora 11:00, Gloria Buzau – Tomitanii Constanta
20.10.2018, ora 11:00, Dinamo Bucuresti – Stiinta Baia Mare
20.10.2018, ora 14:30, Steaua Bucuresti-CSM Bucuresti

Partida Timisoara Saracens-Universitatea Cluj se va disputa la o data stabilita de comun accord de cele doua echipe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *