Tragerea la sorti pentru stabilirea ordinii echipelor in play-off si play-out DNS va fi pe 15 ianuarie

Divizia Nationala de Seniori, editia 2018-2019, a ajuns la faza de play-off, respectiv play-out, meciurile din sezonul regulat al competitiei disputandu-se intre lunile septembrie si decembrie 2018. Desfasurata intr-un nou format, actuala editie a reunit echipele din Divizia A si Divizia Nationala de Seniori, care au fost impartite in doua grupe geografice, Centru-Nord si Centru-Sud. In urma meciurilor disputate, doua echipe au fost neinvinse, CS Stiinta Petrosani cu 8 victorii, care a terminat pe primul loc in Grupa Centru-Nord si CS Navodari, 6 victorii, care a terminat pe primul loc in Grupa Centru-Sud.

In urma sezonului regulat s-au calificat in play-off primele trei echipe din fiecare grupa, iar in play-out vor juca echipele clasate pe ultimele locuri. Pentru aceasta faza a competitiei, ordinea echipelor pentru stabilirea tabelei Berger va fi decisa prin tragere la sorti. Echipele vor porni in acesta faza a competitiei cu zero puncte.

Pentru Play-Off s-au calificat urmatoarele echipe:
Din Centru-Nord:
CS Stiinta Petrosani
CSM Bucovina Suceava
RC Gura Humorului
Din Grupa Centru-Sud:
CS Navodari
RC Barlad
RC Grivita

In Play-Out vor evolua echipele:
CSU Arad
CSM Sibiu
CSM Galati

Tragerea la sorti pentru stabilirea ordinii echipelor va avea loc in sala de sedinte a Federatiei Romane de Rugby pe 15 ianuarie 2019 incepand cu ora 11:00. Reprezentantii cluburilor care nu vor putea ajunge pot urmari intregul eveniment in direct, pe pagina de Facebook a FRR .

In Play-Off se va disputa un tur berger, in perioada 30 martie 2019 – 27 aprilie 2019, primele patru clasate urmand a se califica in semifinalelele, respectiv finalele competitiei.

In Play-Out se va disputa un tur si in retur, in perioada 30 martie 2019 – 27 aprilie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *