Adrian Ion de la CSM Bucuresti este Jucatorul etapei a VII-a a SuperLigii CEC Bank

Odata cu disputarea partidei restante dintre Timisoara Saracens si Universitatea Cluj, castigata de banateni cu 56-23, s-a incheiat practic etapa a 7-a, ultima a turului sezonului regulat al SuperLigii CEC Bank. Astfel se cunoaste tabloul complet al celor nominalizati ca „Jucatorul meciului” si anume: Cristi Chirica (CSM Stiinta Baia Mare) din partida CS Dinamo – CSM Stiinta Baia Mare 17-53, Mihai Golubenco (Gloria Buzau) din partida SCM Gloria Buzau- ACS Tomitanii Constanta 20-6, Adrian Ion (CSM Bucuresti) din partida CSA Steaua – CSM Bucuresti 13-20 si Williami Moala (Timisoara Saracens) din partida Timisoara Saracens – CS Universitatea Cluj 56-23.

Dintre cei nominalizati, Adrian Ion a fost desemnat „Jucatorul etapei”, capitanul celor de la CSM Bucuresti remarcandu-se prin jocul sau in derbyul rundei, care a avut loc in Ghencea impotriva celor de la Steaua Bucuresti si care a revenit tigrilor, rezultat 20-13. Mai mult chiar, unul dintre eseurile invingatorilor a fost marcat chiar de catre Adrian Ion.

„Meciul cu Steaua a fost unul echilibrat, intotdeauna cand joaca acasa Steaua se mobilizeaza bine si face meci bun. Echipa noastra insa a crescut ca evolutie de la meci la meci si la partidele importante reusim sa strangem randurile si sa facem un joc bun, suntem un grup unit, ne cunoastem bine unii pe altii. Cand echipa merge bine este foarte usor sa iesi in evidenta, sa te faci remarcat. Ma bucura acest premiu, este pentru a doua oara in turul SuperLigii cand primesc trofeul de „Jucatorul etapei” si ce pot spune este ca ma bucura pentru ca joc rugby de la 8 ani si intr-un fel, acum culeg roadele muncii mele.” spune acesta.

Returul SuperLigii CEC Bank va incepe pe 30 martie, CSM Bucuresti urmand sa intalneasca pe Stadionul Florea Dumitrache, in etapa a VIII-a pe CS Dinamo. „Am avut o perioada de pregatire foarte buna si intensa, am disputat doua meciuri de pregatire, unul cu RC Grivita si unul cu CS Dinamo, au venit cativa jucatori noi la echipa, asteptam cu nerabdare returul. Nu cred ca vor fi probleme de adaptare pentru acestia, nucleul echipei este deja structurat, iar noi, jucatorii cu experienta, ii vom ajuta sa se integreze cat mai bine. Speram ca cei care au venit sa fie acel plus de care avem nevoie si speram sa avem o evolutie buna si sa nu mai repetam greselile din sezonul trecut.” prefateaza Ion partea a doua din campionat.

Pana la reluarea competitiei, CSM Bucuresti si Timisoara Saracens isi vor disputa Cupa Romaniei, finala urmand sa aiba loc pe 23 martie, ora 13:00, pe Stadionul Florea Dumitrache. „Cu siguranta va fi un meci greu, Timisoara e o echipa care are experienta in finale, insa noi speram sa fim foarte bine pregatiti la ora meciului si vom da totul pe teren pentru a castiga Cupa Romaniei, al treilea trofeu al nostru.” spune Ion.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile