Divizia Nationala de Seniori a ajuns in faza de Play-Off, respectiv Play-Out

Dupa disputarea sezonului regulat cu echipe impartite in doua grupe, Divizia Nationala de Seniori continua cu faza de Play-Off, respectiv Play-Out, primele partide fiind programate in acest weekend, incepand de vineri, 29 martie, pana duminica, 31 martie.

Asa cum se putea anticipa, echipele cu vechime in Divizia Nationala de Seniori, CS Navodari, Stiinta Petrosani, RC Barlad si CSM Bucovina Suceava si-au asigurat prezenta in Play-Off. Alaturi de acestea surrizele placute se numesc RC Grivita, promovata din cel de-al treilea esalon valoric, respectiv noua aparitie in rugbyul romanesc, RC Gura Humorului, echipe care acum au sansa de a duce lupta mai departe pentru un loc in semifinale.

CS Navodari s-a impus in Grupa Centru-Sud, fara a cunoaste infrangerea, urmata de RC Barlad si RC Grivita care s-a impus dramatic in meciul decisiv chiar la Barlad si astfel a devansat-o in clasament pe CSM Galati, care se va ragasi pe tabloul Play-Out-lui. Grupa Centru-Nord a revenit Stiintei Petrosani, de asemena fara infrangere, pe celelalte doua pozitiii care asigura prezenta in Play-Off aflandu-se CSM Bucovina Suceava si RC Gura Humorului.

Prima etapa din Play-Off propune partide interesante, cu Stiita Petrosani care se va deplasa la Gura Humorului, acolo unde a castigat partida din faza anterioara a competitiei (rezultat 39-17), CS Navodari va primi vizita celor de la RC Grivita pe care a invins-o anul trecut la malul marii (rezultat 33-0), pentru ca duminica prologul rundei sa fie disputa dintre RC Barlad si CSM Bucovina Suceava, la prima intalnire in acest sezon.

Play-Out-ul va incepe vineri, 29 martie, odata cu partida CSU Arad –CSM Galati, dupa acesta partida pe care o vor disputa la Sanicolau, galatenii urmand sa intre pe teren din nou duminica, 31 martie, cand, pe stadionul Bebe Boboc vor intalni echipa CSM Sibiu. Referitor la sibieni merita subliniat efortul noii promovate de a face fata rigorilor celui de-al doilea esalon valoric si de a duce competitia pana la capat chiar daca se afla inca in cautarea unei victorii.

Programul Diviziei Nationale de Seniori:
Play-off
Etapa 1
30.03.2019, Stadion Tineretului: RC Gura Humorului-Stiinta Petrosani (ora 10:00)
30.03.2019, Stadion Flacara: CSNavodari-RC Grivita (ora 14:00)
31.03.2019, Stadion Rulmentul: RC Barlad-CSM Bucovina Suceava (ora 10:00)

Play-out
Etapa 1
29.03.2019, Stadion Sanicolau: CSU Arad-CSM Galati (ora 10:00)

Play-out
Etapa 2
31.03.2019, Stadion Bebe Boboc: CSM Sibiu-CSM Galati (ora 12:00)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *