Favoritele s-au impus in Divizia Nationala de Seniori

In primele partide contand pentru faza de Play-Off a Diviziei Nationale de Seniori favoritele s-au impus, CS Navodari si RC Barlad pe propriul teren, Stiinta Petrosani in deplasare la Gura Humorului, toate obtinand victorii cu bonus ofensiv, pentru ca CSM Galati sa catige doua dispute din faza de Play-Out a aceleiasi competitii.

Castigatoare fara infrangere a Grupei Centru Sud, CS Navodari isi continua parcursul fara greseala si in debutul de Play-Off, trupa de la malul marii trecandu-si in cont o victorie cu 67-0 in fata celor de la RC Grivita. Lipsita de aportul mai multor titulari, RC Grivita nu a putut opri apetitul ofensiv al gazdelor care s-a concretizat in marcarea a 11 eseuri: Ionut Vatafu dubla, Marian Nita hat-trick, Andrei Ciubotariu, Marian Croitoru, Petre Neacsu, Alexandru Trandafir, Vasile Perju si Ionita Nistor.

Tot cu bonus ofensiv s-a intors si Stiinta Petrosani din deplasarea facuta la Gura Humorului acolo unde studentii din Valea Jiului s-au impus cu rezultatul de 41-7. Razvan Bors dubla, Andrei Borz, Iulian Negoescu, Andrei Ilie si Costica Dragos au fost autorii eseurilor pentru invingatori, in timp ce reusita de onoare a gazdelor a fost trecuta in dreptul lui Cosmin Miros.

RC Barlad-CSM Bucovina Suceava a fost epilogul primei etape din Play-Off, victoria revenind barladenilor cu rezultatul de 46-12. Pentru RC Barlad incercarile au fost marcate de Eduard Craescu dubla, Cristian Constantin, Alexandru Ichim, Ionut Isac si Florin Taranu, replica sucevenilor avandu-i ca autori pe Marius Bisoc si Iulian Nichiforiuc.

In Play-Out, CSM Galati a facut un adevarat tur de forta si dupa ce vineri a castigat pe terenul echipei CSU Arad, rezultat 27-7, duminica, galatenii au castigat si la Sibiu cu 42-7.

FOTO: Dragos Pascaneanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *