Victorii ale oaspetilor in etapa a 8-a din SuperLiga CEC Bank

Sambata s-au disputat trei partide din etapa 8-a contand pentru SuperLiga CEC, in fiecare dintre acestea victoria revenind oaspetilor care s-au ales si cu punctul bonus ofensiv, in acest moment pe podiumul primului esalon valoric aflandu-se in ordine CSM Bucuresti, Steaua Bucuresti si Timisoara Saracens.

Venita cu un moral excelent dupa castigarea pentru a doua oara consecutiv a Cupei Romaniei,CSM Bucuresti s-a impus pe stadionul Florea Dumitrache in fata ultimei clasate Dinamo Bucuresti, cu rezultatul de 50-22. Pentru tigrii eseurile au fost marcate de Hinckely Vaovasa dubla, Cosmin Iliuta, Florin Bardasu, Davit Gigauri, Tangimana Fonovai, Adrian Ion si Ovidiu Tonita, reusitele dinamovistilor avandu-i ca autori pe Alexandru Tudose dubla si May Keegan.

 

La malul marii, Tomitanii Constanta nu au reusit sa tina piept Stiintei Baia Mare, zimbrii impunandu-se de o maniera categorica, 49-5, acesta fiind si scorul etapei. Bonusul ofensiv pentru baimareni a fost asigurat de incercarile marcate de Adrian Apostol dubla, Constantin Pristavita, Taniela Maravunawasawasa, Jason Tomane, Alexandru Alexe si Laurentiu Nica, punctele de onoare ale gazdelor fiind inscrise chiar de fostul jucator al Stiintei Baia Mare, Jone Nasalo.

Pe stadionul din Complexul Sportiv Iuliu Hatieganu, Universitatea Cluj a dat o replica pe masura celor de la Steaua Bucuresti, la pauza avantajul ro-albastrilor fiind de 14-12. Dupa pauza diferenta de valoare si-a spus cuvantul si militarii s-au impus cu 36-19. Paul Herman, Andrei Ballok si Csaba Gal au marcat cate un eseu pentru clujeni, de partea stelistilor eseuri reusind Dennis Perju dubla, Tudor Butnariu, Ionut Dumitru, Robert Neagu si Tudor Boldor.

Disputata in devans partida dintre Gloria Buzau si Timisoara Saracens s-a incheiat cu victoria campionilor en-titre rezultat 19-18.

Urmatoarea etapa, a 9-a, se va disputa dupa urmatorul program:
06.04.2019, Florea Dumitrache: Dinamo Bucuresti-Gloria Buzau
06.04.2019, Olimpia: CSM Bucuresti-Universitatea Cluj
06.04.2019, Ghencea: Steaua Bucuresti-Tomitanii Constanta
06.04.2019, Arena Zimbrilor: Stiinta Baia Mare-Timisoara Saracens

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *