Favoritele se impun si in a doua etapa din play-off-ul Diviziei Nationale de Seniori

Divizia Nationala de Seniori a programat partidele din etapa a 2-a a Play-Off-ului, in care s-au consemnat doua victorii ale oaspetilor, RC Barlad pe terenul celor de la RC Grivita, respectiv CS Navodari la Gura Humorului si un succes al gazdelor, Stiinta Petrosani in fata CSM-ului din Suceava.

Cea mai categorica victorie a obtinut-o CS Navodari pe terenul celor de la RC Gura Humorului, rezultat 61-3, o diferenta care desigur a adus echipei de la malul marii si punctul bonus ofensiv. Eseurile invingatorilor au fost marcate de Andrei Ciubotariu hat-trick, Sebastian Agapie dubla, Marian Nita dubla, Vasile Perju si Nistor Ionita. Cu acest succes CS Navodari se afla in fruntea clasamentului din Play-Off-ul DNS.

O partida extrem de disputata a avut loc pe stadionul Parcul Copilului intre RC Grivita si RC Barlad. Oaspetii au condus la pauza cu 18-7 si se parea ca vor obtine o victorie lejera, dar RC Grivita a revenit pana la 18-15 si astfel s-a ales cu punctul bonus defesiv. Raportul eseurilor a fost 2-2, Liviu Moise si Gabriel Cernean, respectiv Cosmin Chirica si Alexandru Ichim, diferenta fiind facuta de tentativele de tinta ale lui Laurentiu Andrei.

Stiinta Petrosani s-a impus si ea cu punct bonus ofensiv in partida cu CSM Suceava, rezultat 38-7. Studentii din Valea Jiului au marcat sase eseuri, autori Alin Ghiarasim, Constantin Ivanciu, Alin Dumitrache, Andrei Ilie dubla si Cosmin Olteanu, incercarea sucevenilor avandu-l ca autor pe Andrei Fanariu. Astfel, alaturi de CS Navodari, Stiinta Petrosani este a doua echipa din Play-Off cu maxim de puncte acumulate, etapa urmatoare fiind programat derby-ul dintre cele doua echipe care va avea loc la Navodari.

FOTO: RC Grivita Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *