CS Navodari si RC Barlad isi pastreaza invincibilitatea in Play-Off-ul DNS, RC Grivita a facut un pas important spre semifinale

In weekendul 13-14 aprilie, s-au disputat partidele din etapa a 3-a contand pentru Play-Off-ul Diviziei Nationale de Seniori, in urma rezultatelor inregistrate CS Navodari si RC Barlad si-au pastrat invincibilitatea, in timp ce RC Grivita a facut un pas important pentru calificarea in semifinalele competitiei.

CS Navodari-Stiinta Petrosani a fost derby-ul acestei etape, in urma unei partide extrem de disputate echipa de la malul marii obtinand victoria cu rezultatul de 17-11. La pauza, avantajul a fost de partea studentilor din Valea Jiului prin dropgolulu si lovitura de pedepasa reusite de Razvan Bors. Dupa reluare CS Navodari a preluat conducerea, eseuri Mihai Comanici si Razvan Barbu, iar Stiinta a replicat prin Ionut Donici. Danut Jipa a ratat transformarea, Bogdan Sasu a mai inscris un eseu si astfel CS Navodari se mentine in fruntea clasamentului.

Prin victoria cu 29-18 obtinuta pe propriul teren in fata celor de la RC Gura Humorului, RC Barlad se afla pe pozitia secunda in Divizia Nationala de Seniori. Partida disputata duminica a fost una frumoasa cu un un raport al incercarilor de 4-3, autori Cristian Constantin, Marius Munteanu dubla, Tachel Justian, respectiv Cristian Turcan, Catalin Deliu si Irinel Gafita.

CSM Bucovina Suceava si RC Grivita si-au disputat practic sansa de a accede in semifinale, victoria revenind bucurestenilor cu rezultatul de 26-10. Sucevenii au punctat prin Constantin Nichiforiuc si Lucian Preutescu in timp ce pentru RC Grivita, Alexandru Ungureanu a reusit un hat-trick, un alt eseu venind de la Marius Ioana intr-un joc in care s-a remarcat Florin Bujor.

O partida s-a disputat si in faza de Play-Out, la Sanicolau, acolo unde CSU Arad a trecut de CSM Sibiu cu rezultatul de 40-15.

FOTO: Dragos Pascaneanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *