CSM Bucuresti, lider cu o etapa inaintea finalului sezonului regulat

Penultima etapa, a 13-a, din sezonul regulat al SuperLigii CEC Bank a consemnat doua victorii ale gazdelor si tot atatea trecute in dreptul oaspetilor, astfel inainte de ultima runda, CSM Bucuresti se afla in fruntea clasamentului, urmata de Steaua Bucuresti, Timisoara Saracens si Stiinta Baia Mare.

Eternul derby, Steaua Bucuresti-Dinamo Bucuresti a fost gazduit de stadionul Ghencea si a insemnat o victorie la scor a celor de la Steaua Bucuresti, 54-19. Pentru ros-albastri, Cristi Pana a marcat un hat-trick, Robert Neagu si Alexandru Porojan cate o dubla, alaturi de reusita lui Eduard Bencea, replica dinamovistilor constand intr-un eseu de penalizare si incercarile avandu-i ca autori pe Divan Ferguson si Daniel Bumbac.

Pe Arena Zimbrilor, Stiinta Baia Mare a invins pe Universitatea Cluj, rezultat 31-12, un eseu de penalizare, o dubla Alexandru Alexe si alte doua finalizari in terenul de tinta reusite de Mihai Dico si Jacob Immelman fiind trecute in contul invingatorilor. Studentii au inscris doua eseuri, autori Paul Herman si Cristian Murgoci, iar spre lauda lor chiar daca ocupa ultima pozitie a clasamentului au rezistat onorabil cel putin in prima repriza cand scorul a fost 14-7.

Cel mai strans rezultat s-a inregistrat in partida Tomitanii Constanta-Timisoara Saracens, campionii en-titre impunandu-se la limita, 26-25, dupa ce la pauza conduceau cu 14-3. Raportul eseurilor a fost de 4-3 in favoarea invingatorilor, autorii reusitelor acestei pertide fiind Codrin Bercu, Matthew Tweddle si Jonatan Paatashvili respectiv Andrei Radoi, Dorin Lazar, Manumua Tevita si Sione Taupaki.

CSM Bucuresti ramane in fruntea clasamentului prin victoria pe terenul Gloriei Buzau, rezultat 33-14, avand prima optiune in a termina pe prima pozitie la finalul sezonului regulat. Gazdele au marcat un singur eseu, autor Nikholas Moa, in timp ce bucurestenii au batut de patru ori defensive adeversa prin Cosmin Iliuta dubla, Davit Gigauri si Sioeli Lama.

Ultima etapa a sezonului regulat programeaza derbyu-ul CSM Bucuresti-Steaua Bucuresti o partida care va decide numele echipelor care vor disputa semifinalele competitei pe propriul teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *