Dinamo, calificare in semifinalele SuperLigii CEC Bank

Mijlocasul la gramada al buldogilor, Tudorel Bratu, a deschis scorul in minutul 16 dintr-o lovitura de pedeapsa.

Clujenii au egalat prin acelasi procedeu prin uvertura Melniciuc, doua minute mai tarziu.

Bucurestenii au presat si au reusit prima incercare a partidei prin georgianul Miminoshvili, Bratu a transformat, iar alb-rosii preiau conducerea cu 10-3.

U Cluj a redus din ecart prin acelasi Melniciuc, care si-a trecut in cont o a doua lovitura de pedeapsa, iar diferenta dintre cele doua combatanta a devenit 10-6 pentru echipa din Bucuresti.

Ramasi in inferioritate numerica, dupa galbenul primit de Melniciuc, clujenii au incerca sa transforme in puncte o lovitura de pedeapsa de la 57 de metri prin Mazare, dar fundasul a trimis usor pe langa si scorul pauzei a ramas 10-6.

Repriza a doua a inceput tot cu Dinamo reusind puncte dintr-o lovitura de pedeapsa, tot prin Bratu, scor 13-6 pentru buldogi.

Elevii lui Horea Himpea au revenit in atac, iar centrul Banu a culcat balonul in terenul de tinta, Melniciuc a transformat si scorul a devenit egal, 13-13.

Dinamovistii au ramas si ei in inferioritate numerica, dupa ce pilierul Petru Tamba a primit un cartonas galben pentru un placaj intarziat la fundasul Mazare.

Melniciuc a avut o ocazia de a-si duce echipa in avantaj dar a trimis putin pe langa buturi dintr-o lovitura de pedeapsa din pozitie facila.
Bratu a ratat si el din acelasi procedeu in minutul 70.

Finalul de partida i-a gasit in atac pe jucatorii antrenati de Cosmin Ratiu, presiunea constanta a pachetului de inaintarea a produs un cartonas galben pentru Gheta, in minutul 78.

In ultimul minut de joc, Cosereanu a reusit un eseu pentru Dinamo, Bratu a transformat, dar Van Heerden a primit un cartonas galben iar clujenii au beneficiat de o lovitura de pedeapsa de la centru, pe care au trimis-o in margine la 8 metri de terenul de tinta al lui Dinamo.
Barladeanu a aruncat stramb si meciul s-a terminat cu scorul de 20-13 pentru bucuresteni.

Dinamo va intalni sambata viitoare, pe 5 septembrie, pe Arena Zimbrilor, pe CSM Stiinta Baia Mare, in semifinalele SuperLigii CEC Bank.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *