Acreditari media la finalele SuperLigii CEC Bank de pe 12 septembrie de la Brașov

Sâmbătă, 12 septembrie, pe Stadionul Noua din Brașov sunt programate finala și finala mică a SuperLigii CEC Bank, ora 10:00 CS Dinamo – CSA Steaua și de la ora 15:30 CSM Știința Baia Mare – SCM Timișoara. În concordanță cu restricțiile impuse de fondul pandemiei de Covid-19, aduce norme speciale și pentru reprezentanții mass-media ce doresc să asiste la aceste partide.

Astfel, la meciuri, în afara deținătorilor de drepturi TV, vor putea fi prezenți doar 10 jurnaliști la masa presei și 6 fotografi în spatele buturilor, conform deciziei Colegiului Director ce vine în completarea Protocolului FRR cu reglementări proprii privind prevenirea și protecția împotriva infectării cu noul coronavirus.

Această decizie a ținut cont de caracteristicile bazei sportive unde sunt programate celor două partide, Stadionul Noua din Brașov, transmisia partenerului media, TVR 1, urmând să se realizeze exclusiv din zona 1, numărul maxim de persoane permise în acea zonă, prin ordinul comun MTS – MS, fiind stabilit la 80.

Cereri de acreditare, tabel nominal la porțile de acces în stadion

Cererile de acreditare pentru finalele SuperLigii CEC Bank care vor avea loc pe Stadionul Noua din Brașov, trebuie trimise pe e-mail la adresa media@frr.ro până joi, 10 septembrie, ora 13:00. În cerere se va preciza numele, prenumele, publicația reprezentantă, calitatea (reporter/ fotoreporter) și meciul pentru care solicită acreditarea.
Lista cu jurnaliștii acreditați va fi anunțată joi, 10 septembrie, ora 20:00.

Cererea de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării din cauza numărului limitat de locuri: 10 la masa presei, respectiv 6 la fotografi.

Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în tribunele Stadionului Noua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *