Steaua a obtinut medalia de bronz in SuperLiga CEC Bank

CSA Steaua s-a impus in finala mica a SuperLigii CEC Bank, invingand pe CS Dinamo cu 33-13, cucerind astfel medaliile de bronz ale editiei 2019-2020. Meciul a avut loc pe Stadionul Noua din Brasov si s-a desfasurat fara spectatori.

Buldogii au deschis scorul prin Tudorel Bratu care a transformat o lovitura de pedeapsa din pozitie centrala. Tot acelasi jucator putea să mareasca avantajul echipei sale dar a ratat lovitura de pedeapsa.

Primul eseu al partidei a fost reusit de talonerul Florin Bardasu, in minutul 15, Daniel Plai a transformat si scorul a devenit 7 la 3 pentru militari. Tot Steaua a revenit in atac, Bogdan Doroftei a marcat o noua incercare si tot uvertura Plai a transformat pentru 14 la 3.

Dinamo a ramas temporar in 14 oameni, dupa ce Johan van Heerden a primit cartonas galben.

Militarii au revenit in atac, iar aripa Ionut Dumitru a culcat si el balonul in terenul de tinta. Plai a trimis pe langa si scorul pauzei a fost Steaua 19, Dinamo 3.

Kamil Sobota a deschis tabela in repriza secunda cu un nou eseu in urma unui mol de margine, Plai a transformat si scorul a devenit 26 la 3.

Dinamo a fost aproape de a inscrie primul lor eseu, dar Cosmin Manole nu a reusit sa culce balonul regulamentar. Ros-albii au presat si au provocat un cartonas galben pentru nou intratul pilier georgian Nika Pataraia.

Alexandru Mitu a culcat balonul in terenul de tinta militar, Ispir nu a transformat, iar tabela arata 26-8 pentru ros-albastrii. Minutul 66 a adus o noua incercare pentru echipa din Ghencea, prin fundasul Sioeli Lama, Boldor a transformat pentru 33-8.

Dragos Ser a primit un cartonas galben in minutul 73 si Steaua ramanea in inferioritate numerica. Pataraia a vazut si el al doilea galben pentru placaj intarziat la Carpo si implicit rosu.

Cu doi oameni in plus, echipa din Stefan cel Mare a marcat o noua incercare prin Ionut Macoveanu, Bratu a ratat si acesta avea sa fie scorul final al partidei, Steaua 33, Dinamo13.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *