Steaua a obtinut medalia de bronz in SuperLiga CEC Bank

CSA Steaua s-a impus in finala mica a SuperLigii CEC Bank, invingand pe CS Dinamo cu 33-13, cucerind astfel medaliile de bronz ale editiei 2019-2020. Meciul a avut loc pe Stadionul Noua din Brasov si s-a desfasurat fara spectatori.

Buldogii au deschis scorul prin Tudorel Bratu care a transformat o lovitura de pedeapsa din pozitie centrala. Tot acelasi jucator putea să mareasca avantajul echipei sale dar a ratat lovitura de pedeapsa.

Primul eseu al partidei a fost reusit de talonerul Florin Bardasu, in minutul 15, Daniel Plai a transformat si scorul a devenit 7 la 3 pentru militari. Tot Steaua a revenit in atac, Bogdan Doroftei a marcat o noua incercare si tot uvertura Plai a transformat pentru 14 la 3.

Dinamo a ramas temporar in 14 oameni, dupa ce Johan van Heerden a primit cartonas galben.

Militarii au revenit in atac, iar aripa Ionut Dumitru a culcat si el balonul in terenul de tinta. Plai a trimis pe langa si scorul pauzei a fost Steaua 19, Dinamo 3.

Kamil Sobota a deschis tabela in repriza secunda cu un nou eseu in urma unui mol de margine, Plai a transformat si scorul a devenit 26 la 3.

Dinamo a fost aproape de a inscrie primul lor eseu, dar Cosmin Manole nu a reusit sa culce balonul regulamentar. Ros-albii au presat si au provocat un cartonas galben pentru nou intratul pilier georgian Nika Pataraia.

Alexandru Mitu a culcat balonul in terenul de tinta militar, Ispir nu a transformat, iar tabela arata 26-8 pentru ros-albastrii. Minutul 66 a adus o noua incercare pentru echipa din Ghencea, prin fundasul Sioeli Lama, Boldor a transformat pentru 33-8.

Dragos Ser a primit un cartonas galben in minutul 73 si Steaua ramanea in inferioritate numerica. Pataraia a vazut si el al doilea galben pentru placaj intarziat la Carpo si implicit rosu.

Cu doi oameni in plus, echipa din Stefan cel Mare a marcat o noua incercare prin Ionut Macoveanu, Bratu a ratat si acesta avea sa fie scorul final al partidei, Steaua 33, Dinamo13.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile