La Galati se decide soarta medaliilor de bronz ale DNS

Sambata, 21 noiembrie, de la ora 13:00,  pe stadionul Municipal din Galati, se va decide echipa castigatoare a medaliilor de bronz ale Diviziei Nationale de Seniori editia 2019-2020.

CSM Galati si RC Barlad se vor afla, din nou, fata in fata, la distanta de o saptamana, in mansa retur a finalei mici, pentru locurile 3-4, in urma careia vom afla ocupanta ultimei trepte a podiumului esalonului secund, Divizia Nationala de Seniori editia 2019-2020.

RC Barlad a luat un avantaj serios in mansa tur, barladenii impunandu-se cu 30-10, astfel misiunea celor de la CSM Galati nu va fi deloc usoara, dar nici imposibila. In sezonul regulat partida dintre cele doua echipe a avut loc tot la malul Dunarii si atunci RCM Galati s-a impus cu 11-9, un rezultat oarecum surprinzator atunci, mai ales ca RC Barlad era detinatoarea medaliilor de bronz, iar galatenii veneau dupa un sezon mai putin reusit.

Duminica, tot in Divizia Nationala de Seniori, se va juca si ultima partida din Play-Out, pe Parcul Copilului, de la ora 11:00, fiind programata partida dintre RC Grivita si CSM Bucovina Suceava.

Va reamintim ca finala mare a DNS, intre CS Navodari si CS Stiinta Petrosani, va avea loc pe 2 decembrie, intr-o singura mansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *